Fiscaal optimaliseren met uw onderneming

U start een zaak, heeft een kmo of werkt voor een internationale organisatie? Elk bedrijf krijgt van ons een klantgerichte service. We geven advies op élk bedrijfsniveau en bieden u een brede waaier van diensten aan.

Boekhouding

Alle boekhoudkundige taken en de opvolging die erbij hoort kunnen we voor u overnemen. Een periodieke verwerking van de ondernemingcijfers blijft belangrijk voor elke business. We zorgen er als accountant voor dat alle wettelijke formaliteiten helemaal up-to-date zijn.

Overnamebegeleiding

Bij een overnamebegeleiding komt heel wat kijken. We geven advies en maken ook verslagen en rapporten op waarin de bedrijfscijfers zitten verwerkt. Zo berekenen we ook de exacte waardebepaling en zorgen we voor een intentieverklaring. Bij herstructurering, fusie en splitsing van bedrijven geven we raad, zodat u weet waar u staat. Vanaf de start van uw firma tot de verkoop of overdracht staan we voor u klaar.

Advies

Is het interessant om een investering te doen via de onderneming? Om uit te breiden? Te internationaliseren? Is het voordelig om naar een andere rechtsvorm over te schakelen? Welke bedrijfsconstructie is optimaal?

Financiële begeleiding op maat

We bekijken de optimale mix voor uw bedrijf. U kan ons contacteren voor een deelaspect, fiscale optimalisatie of totale financiële begeleiding voor uw zaak. In een gesprek met u bekijken we wat uw wensen en noden zijn.

Financial reporting

De jaarrekening zegt veel, maar vaak te weinig voor vooruitstrevende bedrijven die optimaliseren. Volg de financiële ontwikkelingen in de loop van het jaar op via maand- of kwartaalrapporten. Via analyse van deze cijfers weet u of u best een bepaalde investering nu doet of nog even uitstelt. Onze consultants ondersteunen u hierbij zodat…

Management consulting

Onze externe consultant inschakelen is een goed idee als u advies op managementniveau wil. We nemen de financiële processen in uw onderneming onder de loep, interpreteren de financiële data en denken mee over hoe die processen kunnen verbeteren. Ons advies helpt uw managementteam verder om strategische beslissingen te nemen. Internationale financiële uitdagingen? Reken op onze veelzijdige expertise.

Tax & legal services

De fiscale wetgeving is uitgebreid en ons team volgt de nieuwe fiscale ontwikkelingen op de voet. Daardoor kan u met elke vraag bij ons terecht. Verandert de wetgeving, dan bekijken we of het voor uw situatie van toepassing kan zijn. We werken samen met verschillende externe partners en geven u het juiste advies. Vragen over fiscaliteit, controles en geschillen? Doe een beroep op ons.

Starters
begeleiding

Wilt u een nieuw bedrijf opstarten? Bij Accfisc Consult helpen we u met al uw vragen over uw startende onderneming. Welke vennootschapsvorm is het interessant, wat zijn de voor- en nadelen, wat zegt de wetgeving en wat dient u nog te regelen? Van sjabloonfacturen tot formulieren overlopen en instanties waar u best langsgaat: we geven u praktische handvaten. Uw fiscale vragen beantwoorden we én we gaan dus nog een stapje verder. We begeleiden je van A tot Z en zorgen voor alle administratie die daarbij hoort: inschrijving KBO, activatie btw, optimaal statuut en verloningspakket, enzovoorts!